Modellen

De buitenkamer is verkrijgbaar in verschillende modellen, welke hieronder zijn geschetst:

Model 1 – buitenkamer met inpandige berging

Model 2 – buitenkamer met externe berging

Model 3 – buitenkamer

Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast bieden wij de volgende aanvullende opties:

Gebruik van glazen schuifdeur - door het plaatsen van een glazen schuifdeuren kunt u een groot gedeelte van het jaar genieten van uw buitkamer. Doordat de zon in het voor- en najaar laag staat, wordt het heel snel behaaglijk in uw buitenkamer. Door de natuurlijke warmte, krijgt u het gevoel dat u buiten zit. In de zomer staat de zon hoog en ontstaat er schaduw onder het platte dak.

Isoleren van de buitenkamer - om het comfort van uw buitenkamer nog meer te vergroten is het mogelijk om de wanden en het dak te isoleren. Hierdoor blijft de warmte van bijvoorbeeld een terras heather langer in de buitenkamer.

Openhaard in de buitenkamer – het is mogelijk om een openhaard toe te voegen aan de buitenkamer. Deze kan op verschillende plekken geplaatste worden. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Tuinhuisidee_2

Door gebruik te maken van de onderstaande opties is uw buitenkamer na plaatsing klaar voor gebruik:

Bestrating - wij kunnen indien gewenst de bestrating in en om uw buitenkamer realiseren.

Schilderwerk - de binnenzijde en de overstek van de buitenkamer wordt gemaakt van hout. welke wij voor uw kunnen aflakken. Al het houtwerk is bij oplevering al voorzien van een laag grondverf.

Installatiewerk - het is uiteraard prettig dat er elektriciteit beschikbaar is in de buitenkamer. Denk aan: stopcontacten en verlichting. Indien gewenst kunnen wij dit voor u installeren. Wanneer u een buitenkeuken wilt plaatsen, kunnen we tevens een waterleiding aanleggen.

Tuinhuisidee_6

Wilt u meer informatie?